Hydrabrasie

Hydrabrasie, Aquarenew,  hydramicrodermabrasie  biedt de perfecte oplossing voor de huid 
Met deze geavanceerde techniek kunnen we de huid op een gecontroleerde wijze polijsten, verfijnen, zuiveren en hydrateren in één behandeling.
Dus ideaal voor iemand die zijn huid een nieuwe boost wil geven, fijne lijntjes worden aangepakt, grove poriën verkleinen, zwarte puntjes gaan verminderen. Tevens voor een droge huid is dit ook een deugdzame behandeling, de huid zal gehydrateerd aanvoelen reeds na één behandeling.
HYDRABRASIE kan niet alleen toegepast worden bij een gelaatsverzorging maar is ook efficiënt om het behandelen van puistjes op de rug of anti-aging van de decolleté of handen.

      
Door gericht een aantal huidlaagjes te gaan verwijderen wordt het biologisch vernieuwingsproces van de huid gestimuleerd die de celvernieuwing bevordert.
Deze behandeling is dus niet enkel de huid reinigen maar geeft ook een grote impact op anti-aging.

In combinatie met Multipolaire RF-THERAPIE kunnen we de huid liften en strakker maken.
Deze combinatie RF-THERAPIE en HYDRABRASIE geeft ook de beste resultaten in kuurvorm van 6 weken met daarna 1 onderhoudsbeurt per maand.
RF-THERAPIE werkt waar traditionele cosmetica niet kan komen. Het verstevigt het bindweefsel en vermindert rimpels. Om optimale resultaat te boeken wordt er in kuurvorm gewerkt.

Hydrabrasie
01