Boek een Afspraak

Boek een afspraak

Hydrabrasie

HYDRABRASIE is een nieuwe techniek om de huid te polijsten, te verfijnen , te zuiveren en te hydrateren in één behandeling.
Deze aangename behandeling is snel en eenvoudig met HYDRABRASIE  peelen  we en hydrateren we de huid daardoor krijgt de huid een gezonde glow en een frissere teint.
Dus ideaal voor iemand die zijn huid een nieuwe boost wil geven, fijne lijntjes worden aangepakt, grove poriën verkleinen, zwarte puntjes gaan verminderen. Tevens voor een droge huid is dit ook een deugdzame behandeling, de huid zal gehydrateerd aanvoelen reeds na één behandeling.

HYDRABRASIE kan niet alleen gebruikt worden bij een gelaatsverzorging maar is ook efficiënt in het behandelen van puistjes op de rug of anti-aging van het decolleté of de handen.
De beste resultaten verkrijg je na 4 tot 6 beurten met daarna één onderhoudsbehandeling om de 4 weken.
Prijs 70/beurt gelaat
       Rug/Decolleté en handen op aanvraag

 

Pure Oxygène

Pure Oxygène van Ericson Laboratoire is een Urban detox behandeling voor extra zuurstoftoevoer.
Verontreinigende stoffen stoffen op de huid worden opgevangen dankzij
het “magneet” effect. Neutraliseert de giftige deeltjes en biedt
weerstand tegen hypoxische stress. Ideaal voor mensen die in een stadsomgeving wonen.

– 85 €

 

Microdermabrasie

Deze behandeling heeft als doel om de huid te verbeteren

Bij deze behandeling worden micro-kristallen geprojecteerd op de huid waardoor we op een veilige manier de huid kunnen peelen. Microdermabrasie  heeft een progressieve vervanging van de epidermis tot gevolg. De huid ziet er weer uit als voor de behandeling maar zal er jonger en beter uitzien.Deze behandeling is ideaal voor de huid gladder te maken, fijne rimpeltjes en niet te diepe littekens te verwijderen. Deze behandeling is tevens ook een aanrader voor een vale huid of een acné huid er terug fris te laten uitzien.

 

Anti-Acné (Acti-biotic)

Anti-hormonale verzorging en anti-biotisch. Deze behandeling  is geschikt voor de gemengde, vette huid of door acne aangetaste huid.

stimulatie van de natuurlike antibiotica van de huid, androgene hormonale regeling, ontgiffting van de huid, regeling van de seborrhea, mat maken van glanzende huid.

– 70 €

Onderhoudsbeurt acné ( reiniging en masker)

– 30 €

 

Led Therapie

Led Licht Therapie

Deze behandeling kan apart toegepast worden of in combinatie met een gelaatsverzorging. In samenspraak bekijken we hoeveel beurten nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen

Rood licht

Met het rood licht kunnen we de huid opnieuw jonger maken. Het licht activeert de natuurlijke processen om zo de huidveroudering tegen te gaan. De huid zal terug een boost krijgen en er merkelijk jonger gaan uitzien.De kuur bestaat uit twee sessies per week gedurende een aantal weken. Deze behandeling kan men best aanraden in combinatie met een aangepaste verzorging. Om het resultaat te behouden is er een onderhoudsbeurt nodig 1 maal per maand.

Blauw licht

Met het blauwe licht kunnen we perfect inspelen op de acne-huid. Het blauwe licht zal de bacteriën doden waardoor de ontstoken huid en de wondjes veel vlugger gaan genezen. Deze behandeling wordt 1 maal per week gedaan in combinatie met een aangepaste acne-verzorging. 

 

– 30 €

In combinatie met een andere behandeling 25 €

Kuur 10 + 1 beurt gratis

 

Heb je een vraag ?

Belsenso facial

Deze gelaatsverzorging omvat een reiniging, een professionele peeling, een zalige massage van het gelaat inclusief décolleté en schouders, een masker, en een dagverzorging

– 70 €

 

Essentials

About
Us

Hi there! We're Amanda and Shawn. We've been traveling around the world together for over a decade, exploring unique destinations, cultures and adventures.