Led Licht Therapie

Deze behandeling kan apart toegepast worden of in combinatie met een gelaatsverzorging. In samenspraak bekijken we hoeveel beurten nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen

Rood licht

Veroudering van de huid is een gevolg van verschillende oorzaken. Naarmate we ouder worden verminderd de aanmaak van collageen. De huid wordt hierdoor droger, dunner en minder elastisch.Met het rood licht kunnen we de huid opnieuw jonger maken. Het licht activeert de natuurlijke processen om zo de huidveroudering tegen te gaan. De huid zal terug een boost krijgen en er merkelijk jonger gaan uitzien.De kuur bestaat uit twee sessies per week gedurende een aantal weken. Deze behandeling kan men best aanraden in combinatie met een aangepaste verzorging. Om het resultaat te behouden is er een onderhoudsbeurt nodig 1 maal per maand.

Blauw licht

Met het blauwe licht kunnen we perfect inspelen op de acne-huid. Het blauwe licht zal de bacteriën doden waardoor de ontstoken huid en de wondjes veel vlugger gaan genezen. Deze behandeling wordt 1 maal per week gedaan in combinatie met een aangepaste acne-verzorging. De hoeveelheid is afhankelijk van de hoeveelheid acne.

Microdermabrasie

Deze behandeling heeft als doel om de huid te verbeteren

Bij deze behandeling worden micro-kristallen geprojecteerd op de huid waardoor we op een veilige manier de huid kunnen peelen. Microdermabrasie  heeft een progressieve vervanging van de epidermis tot gevolg. De huid ziet er weer uit als voor de behandeling maar zal er jonger en beter uitzien.Deze behandeling is ideaal voor de huid gladder te maken, fijne rimpeltjes en niet te diepe littekens te verwijderen. Deze behandeling is tevens ook een aanrader voor een vale huid of een acné huid er terug fris te laten uitzien.

Bio-lifting

 

Bio-lifting brengt een revitalisering teweeg van spieren en huid. Deze internationaal erkende methode  maakt gebruik van een hoog gesofisticeerde techniek. Door ritmische galvanische microstroom verkrijgt men een zachte lifting van het gelaat en hals. Een kuur van regelmatige behandelingen bestrijdt het verouderen van de huid en van de spieren en verbetert ze. Deze behandeling zal  de huid verstevigen en het gelaat opnieuw een jongere look geven.

 

Skinjexion

Deze behandeling is niet alleen aangenaam maar ook doeltreffend

Zijn chirurgische injecties het enige middel om rimpels te behandelen?

Neen met de behandeling van skinjexion  kunnen we ook de vorming van rimpels afremmen, de rimpels vervlakken.Deze innoverende behandeling geeft een mooi resultaat en wordt aangeraden om dit in kuurvorm te doen. Het is niet alleen een behandeling die resultaat geeft maar voelt ook zeer ontspannend aan. De skinjexion-behandeling verlengt ook de werking van botox. Zo zal bij regelmatige behandeling  van de skinjexion , botox-behandeling minder frequent nodig zijn.

 

 

 

BIO Pure by Ericson Laboratoire

Super Oxygenating Detoxifying Treatment

biopure is een URBAN VERZORGINGSLIJN speciaal geschikt voor diegene die in de stad woont en die op zoek is naar zuivere lucht, voor de diegene die verlangt de huid diepgaand te ontgiften waardoor deze beter kan ademen.  Deze behandeling revitaliseert de verstikte, broze en grauwe huid met een onmiddelijke frissere teint.