Belsenso facial

Deze gelaatsverzorging omvat een reiniging, een professionele peeling, een zalige massage van het gelaat inclusief décolleté en schouders, een masker, en een dagverzorging

– 70 €

Essentials

Microdermabrasie

 

Microdermabrasie

Deze behandeling heeft als doel om de huid te verbeteren

Bij deze behandeling worden micro-kristallen geprojecteerd op de huid waardoor we op een veilige manier de huid kunnen peelen. Microdermabrasie  heeft een progressieve vervanging van de epidermis tot gevolg. De huid ziet er weer uit als voor de behandeling maar zal er jonger en beter uitzien.Deze behandeling is ideaal voor de huid gladder te maken, fijne rimpeltjes en niet te diepe littekens te verwijderen. Deze behandeling is tevens ook een aanrader voor een vale huid of een acné huid er terug fris te laten uitzien.

Super Skin Oxygen therapy
Biopure van Ericson Laboratoire is een Urban detox behandeling voor extra zuurstoftoevoer.
Verontreinigende stoffen stoffen op de huid worden opgevangen dankzij
het “magneet” effect. Neutraliseert de giftige deeltjes en biedt
weerstand tegen hypoxische stress. Ideaal voor mensen die in een stadsomgeving wonen.

– 75 €

 Acti-biotic

Anti-hormonale verzorging en anti-biotisch. Deze behandeling  is geschikt voor de gemengde, vette huid of door acne aangetaste huid.

stimulatie van de natuurlike antibiotica van de huid, androgene hormonale regeling, ontgiffting van de huid, regeling van de seborrhea, mat maken van glanzende huid.

– 65 €

Onderhoudsbeurt acné ( reiniging en masker)

– 30 €

Erikson Behandeling

LED therapie

Led therapie

Deze behandeling kan apart toegepast worden of in combinatie met een gelaatsverzorging. In samenspraak bekijken we hoeveel beurten nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen

Blauw licht

Met het blauwe licht kunnen we perfect inspelen op de acne-huid. Het blauwe licht zal de bacteriën doden waardoor de ontstoken huid en de wondjes veel vlugger gaan genezen. Deze behandeling wordt 1 maal per week gedaan in combinatie met een aangepaste acne-verzorging. De hoeveelheid is afhankelijk van de hoeveelheid acne.

– 30 €

In combinatie met een andere behandeling 25 €

Kuur 10 + 1 beurt gratis

Heb je een vraag ?