Hydrabrasie

HYDRABRASIE is een nieuwe techniek om de huid te polijsten, te verfijnen , te zuiveren en te hydrateren in één behandeling.
Deze aangename behandeling is snel en eenvoudig met HYDRABRASIE  peelen  we en hydrateren we de huid daardoor krijgt de huid een gezonde glow en een frissere teint.
Dus ideaal voor iemand die zijn huid een nieuwe boost wil geven, fijne lijntjes worden aangepakt, grove poriën verkleinen, zwarte puntjes gaan verminderen. Tevens voor een droge huid is dit ook een deugdzame behandeling, de huid zal gehydrateerd aanvoelen reeds na één behandeling.
HYDRABRASIE kan niet alleen gebruikt worden bij een gelaatsverzorging maar is ook efficiënt in het behandelen van puistjes op de rug of anti-aging van het decolleté of de handen.
De beste resultaten verkrijg je na 4 tot 6 beurten met daarna één onderhoudsbehandeling om de 4 weken.
Prijs 60/beurt gelaat
       Rug/Decolleté en handen op aanvraag

Hydrabrasie activeert de fibroblasten  waardoor collageen en elastine gestimuleerd worden. Deze behandeling is dus niet enkel de huid reinigen maar geeft ook een grote impact op anti-aging. In combinatie met Multipolaire RF-THERAPIE kunnen we de huid liften en strakker maken.
Deze combinatie RF-THERAPIE en HYDRABRASIE geeft ook de beste resultaten in kuurvorm van 6 weken met daarna 1 onderhoudsbeurt per maand.
Prijs 75/beurt

We kunnen deze behandeling nog meer uitbreiden door te opteren voor de LED-THERAPIE deze formule zal ervoor zorgen dat we nog meer resultaat kunnen verwachten!
Prijs 100/beurt

Microdermabrasie

 

Microdermabrasie

Deze behandeling heeft als doel om de huid te verbeteren

Bij deze behandeling worden micro-kristallen geprojecteerd op de huid waardoor we op een veilige manier de huid kunnen peelen. Microdermabrasie  heeft een progressieve vervanging van de epidermis tot gevolg. De huid ziet er weer uit als voor de behandeling maar zal er jonger en beter uitzien.Deze behandeling is ideaal voor de huid gladder te maken, fijne rimpeltjes en niet te diepe littekens te verwijderen. Deze behandeling is tevens ook een aanrader voor een vale huid of een acné huid er terug fris te laten uitzien.

 

vanaf 60 €

Skinjexion
Deze behandeling is niet alleen aangenaam maar ook

doeltreffend :

Zijn chirurgische injecties het enige middel om
rimpels te behandelen?

Neen met de behandeling van skinjexion  kunnen we
ook de vorming van rimpels afremmen, de rimpels vervlakken.Deze innoverende
behandeling geeft een mooi resultaat en wordt aangeraden om dit in kuurvorm te
doen. Het is niet alleen een behandeling die resultaat geeft maar voelt ook
zeer ontspannend aan. De skinjexion-behandeling verlengt ook de werking van
botox. Zo zal bij regelmatige behandeling  van de skinjexion ,
botox-behandeling minder frequent nodig zijn.

– 90 €

Erikson Behandeling

Supreme Retinox behandeling

deze behandeling is de bestemd voor vrouwen die een geavanceerde verzorging voor hun huid wensen, waarmee de verjongingsmechanismen weer in werking worden gesteld. Dankzij de intense behandeling is de huid weer glad, soepeler, steviger, sterker en wordt opnieuw dynamisch.

– 90 €

Bio-Lifting

 

Bio-lifting

Bio-lifting brengt een revitalisering teweeg van
spieren en huid. Deze internationaal erkende methode  maakt gebruik van
een hoog gesofisticeerde techniek. Door ritmische galvanische microstroom
verkrijgt men een zachte lifting van het gelaat en hals. Een kuur van
regelmatige behandelingen bestrijdt het verouderen van de huid en van de
spieren en verbetert ze. Deze behandeling zal  de huid verstevigen en het
gelaat opnieuw een jongere look geven.

Ogen 25 €

Gelaat 50 €

Led therapie

Deze behandeling kan apart toegepast worden of in combinatie met een gelaatsverzorging. In samenspraak bekijken we hoeveel beurten nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen

Rood licht

Veroudering van de huid is een gevolg van verschillende oorzaken. Naarmate we ouder worden verminderd de aanmaak van collageen. De huid wordt hierdoor droger, dunner en minder elastisch.Met het rood licht kunnen we de huid opnieuw jonger maken. Het licht activeert de natuurlijke processen om zo de huidveroudering tegen te gaan. De huid zal terug een boost krijgen en er merkelijk jonger gaan uitzien.De kuur bestaat uit twee sessies per week gedurende een aantal weken. Deze behandeling kan men best aanraden in combinatie met een aangepaste verzorging. Om het resultaat te behouden is er een onderhoudsbeurt nodig 1 maal per maand.

– 30 €

In combinatie met een andere behandeling 25 €

Kuur 10 + 1 beurt gratis

 

LED therapie

Boek een afspraak